Home  /  Sponsoren  / Vomar

Vomar

Vomar

 

Vomar Voordeelmarkt bestaat ruim 40 jaar! 

Vomar Voordeelmarkt is het verhaal van vechten voor de laagste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. Hiermee bewijst Vomar Voordeelmarkt al ruim 40 jaar dat een groot assortiment, goede service en een gunstige prijs hand in hand kunnen gaan.

Vomar Voordeelmarkt is een echt familiebedrijf. De grondlegger van Vomar Voordeelmarkt, de heer C.A. Zwanenburg, begon ooit aan de Trompstraat in IJmuiden een kleine kruidenierszaak. De winkel was toen een echte "buurtwinkel". Niet veel later besloot de familie Zwanenburg het bedrijf te verhuizen naar de lange Nieuwstraat.

De start van een succesformule.

De Vomar-formule, in 1968 opgericht door de heer C. Zwanenburg en zijn zoon Cees is zowel eenvoudig als briljant te noemen. Namelijk altijd groot inkopen zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit! En zeker niet onbelangrijk, de klant iedere keer weer laten profiteren van het volumevoordeel dat hierdoor ontstaat. Dit is de grondgedachte die tot op de dag van vandaag de rode draad vormt voor de succesformule van Vomar Voordeelmarkt. Ook 40 jaar na het openen van de eerste winkel in IJmuiden.

Het voordeel is altijd voor onze klant!

Deze gedachte zit stevig verankerd binnen de totale organisatie en mag gezien worden als de Vomar Voordeelmarkt bedrijfscultuur. ‘Voordeel en Kwaliteit bieden voor onze klanten’ is de constante factor waarop beslissingen binnen Vomar Voordeelmarkt genomen worden. Dat geldt letterlijk voor iedere afdeling binnen het bedrijf. Of we het nu hebben over de medewerkers op het servicecentrum, onze slagers in de ambachtelijke slagerij of de bakkers.

De Vomar Voordeelmarkt mentaliteit zit ook bij onze medewerkers op de winkelvloer er stevig in. De mensen die u iedere dag weer tegenkomt en die u met plezier helpen bij al uw vragen en wensen die u heeft. Kortom iedereen die bij Vomar Voordeelmarkt werkt heeft maar één doel voor ogen: onze klanten kwaliteit en voordeel bieden!

Nu en in de toekomst!

Nu in 2012 hebben wij 57 winkels binnen de driehoek Den Helder, Noordwijk, Almere en Utrecht. Werken er in totaal ruim 4800 zeer gemotiveerde mensen. En meer dan 750.000 klanten bezoeken wekelijks de Vomar Voordeelmarkt. Een verdere groei van nieuwe winkels en meer medewerkers zit er zondermeer in, want steeds meer klanten ontdekken iedere dag weer opnieuw de vele voordelen van Vomar Voordeelmarkt.

 

Nieuws