Home  /  Sponsoren  / Mini Maxi international

Mini Maxi international

De oorsprong van onze activiteit ligt in 1988 in het dorpje Lutjewinkel, alwaar het bedrijf Techno Trading Holland startte met de verkoop, ontwikkeling- en productie (zeer kleinschalig) van reiniging middelen voor de kleine industrie. Onze producten werden al gauw opgemerkt door vele overheid instanties (Gemeente/Prov.Waterstaat/Brandweer/Politie/Rijkswaterstaat) en natuurlijk de klein industrie in de ruimste zin des woords.De krachtige en snelle werking van onze producten deden veel bedrijven besluiten om klant te worden. 1 product voor vele doeleinden is de kracht van ons productenaanbod, geen kasten vol met allerlei middeltjes, duidelijkheid voor de gebruiker, veilig en snel iets reinigen dat levert een besparing op arbeidstijd!Al snel groeide wij uit ons jasje en er werd verhuist naar een naast gelegen industrieterrein in Winkel, vertegenwoordigers werden aangesteld en we groeide gestaag door.In 2003 werd het productiegedeelte verkocht en kreeg de naam Dulon Productions, toen werd er gestart in de Offshore en werd de Watersport ook een belangrijk onderdeel.In 2009 werd er een splitsing tot stand gebracht en werd er in Winkel doorgewerkt onder de naam NDC MiniMax Int. ( MiniMax International) en er werd  een samenwerking gestart met een internationaal verkoop kantoor in Amsterdam om de afname in de offshore een boost te geven in de wereld, met alle goede bedoelingen ten spijt is dat helaas vreselijk misgegaan.Het resultaat is dat wij een stap terug hebben moeten doen en het bedrijf weer in afgeslankte vorm weer laten doordraaien, we hebben tenslotte nog steeds vele tevreden klanten en een uitstekend producten pakket ;

Klein industrie

de bekende producten sinds 1988 zoals Force 10 de nummer 1 in Nederland op het gebied van water gedragen ontvetters, de PTFE Wax Flon 2000 een krachtige pantserwax met PTFE (bekend van de anti aanbakpannen) is een begrip, maar ook PTFE smeermiddelen zoals Flon Lub 101 zijn een bekende verschijning en geprezen om zijn werking. Dit is maar een kleine greep uit deze productengroep. In deze site kunt u veel meer informatie vinden over alle producten.

Watersport

De oorsprong van deze lijn producten ligt in 1982 in Medemblik, de verzamelnaam Fresh Marine is de vernieuwde naam sinds 2009, de productnamen en vormgeving van de witte fles met de bekende zwarte puntdop zijn ongewijzigd gebleven, net zoals de door de consumenten geprezen vloeistoffen, de oude naam is verkocht zonder de receptuur. In bijna alle watersportwinkels kunt u de Fresh Marine producten vinden. Zie ook www.freshmarine.info

Offshore

Een speciaal voor de offshore ontwikkeld product “MiniMax R-3” is ook een water gedragen product die aan alle keuringseisen voldoet en in vele landen een certificaat heeft, zelfs in Nieuw Zeeland is dit product ingezet in oktober 2011 toen het containerschip “ Rena “ strandde op de prachtige riffen aldaar en olie begon te lekken, zo ook daar is het product door de strenge eisen gekomen van de overheid (EPA).

 

Kortom wij zijn er maar weer druk mee en we doen niets liever, onze senior vertegenwoordiger Ruud Nuis weet ook niet van wijken en doet zijn steentje nog steeds bijdragen, terwijl hij eigenlijk al gepensioneerd is, “ik vindt het nog te mooi om te stoppen” zegt Ruud, het rotsvaste vertrouwen wat er in hem gesteld wordt door zijn klanten en de kwaliteit van de producten heeft hem doen besluiten om lekker door te gaan en wij kunnen hem ook niet missen na 15 jaar trouwe dienst.Wij MiniMax International staan altijd klaar om u van dienst te zijn met een snelle en correcte levering van topklasse producten!

Nico Puister

Nieuws