Hockey Jerseys Stichting de Truckersvrienden

Stichting De Truckersvrienden organiseerd ook aankomend jaar weer de Truckrun, en wel op 10 juni 2017.


Het bestuur
Margaret Holkamp Voorzitter

Margaret Holkamp
Voorzitter

Mijn naam is margaret Holkamp,

Lees verder

.......... Penningmeester

..........
Penningmeester

in onderhoud    

Lees verder

Martijn Klerks Secretaris

Martijn Klerks
Secretaris

Ik ben Martijn Klerks en reeds 8 jaar werkzaam bij Transportbedrijf…

Lees verder

John van Nijnatten Sponsors

John van Nijnatten
Sponsors

Mijn naam is John van nijnattenIk ben als vrachtwagenchauffeur…

Lees verder

Stichting de Truckersvrienden

Over Stichting de Truckersvrienden

In 2007 als truckers vrienden club begonnen, inmiddels uitgegroeid naar een jaarlijks evenement. Op deze dag gaan we met zoveel mogelijk trucks in een grote stoet een mooie rondrit maken. De chauffeurs nemen op deze dag een verstandelijk beperkte bewoner mee als bijrijder. Na de rondrit is het tijd voor een BBQ met een lekker drankje, en een super feest. Dit feest word ondersteund door tal van Nederlandse artiesten die zich volledig belangeloos inzetten voor de Stichting. Na afloop van het feest is er voor iedere deelnemer een leuke goody bag met talloze leuke hebbedingetjes. 

Dit jaar organiseren we de Truckrun voor de elfde keer op rij, en wel op Zaterdag 10 juni 2017, anders dan andere jaren vertrekken we dit jaar NIET vanaf de Waterland Terminal in Amsterdam. Vanwaar we wel vertrekken laten we jullie z.s.m. weten. Wij kijken er naar uit, en we hopen op prachtig weer, enthousiaste chauffeurs en vrijwilligers, en een heleboel bewoners om de dag weer compleet te maken.

Onze Missie:
Het verzorgen van een onvergetelijke dag voor de meerijdende bewoners, het kunnen geven van deze dag is onbeschrijfelijk, De beloning? heel veel gelukkige gezichten. Een overdosis kippenvel, emoties, en geluk, wat wil je nog meer?


Route en vergunningen

Chauffeurs Coördinator en sponsoring

Vrijwilligers

Nieuws