Home  /  Sponsoren  / Greg's Gym

Greg's Gym

Greg's Gym Beverwijk

Gezond en verantwoord bewegen met behulp van daartoe bestemde toestellen met als mogelijkheden vet te verbranden, spiervolume te krijgen en wat misschien wel het
belangrijkste is, fit te worden en te blijven.

Bij Greg's Gym kan men persoonlijke doelstellingen bereiken met gevarieerde trainingen. Of het nu gaat om sportspecifieke trainingen, vet verbranding, kracht en spieropbouw of gewoon gezond en verantwoord bewegen. Naast deze lichamelijke doelstellingen streven wij naar een stukje ontspanning en vooral gezelligheid in onze sportschool.

Beginnende sporters worden onder begeleiding van een schema door onze instructeurs ingetraind, met als doel de beginnende sporter zelfstandig en op verantwoordelijke manier te laten trainen. Hierbij word vooral gelet op het aanleren van een goede houding, uitvoering en ademhaling tijdens de training. Alle Fitness instructeurs bij Greg's Gym staan onder toezicht van onze Rijkserkend Fitnesstrainer.

Wilt u meer? Dan is er mogelijkheid tot een persoonlijk trainingsschema. Aan de hand van een persoonlijke intake wordt het trainingsschema op maat samengesteld. Het persoonlijke trainingsschema en de extra begeleiding zullen u helpen gerichter te trainen om meer uit uw training te halen en uw doel sneller te bereiken.

Voor het aanvullen van vocht en koolhydraten tijdens het trainen is er een horeca gelegenheid waar het mogelijk is water en sportdrank te nuttigen. Eiwitten shake´s voor spierherstel, koffie en thee zijn ook aanwezig.

Verder kunt u bij ons ook terecht voor groepslessen zoals Tricking, Mixed Martial Arts (MMA) en Kickboksen.

Greg's Gym is voor alle leeftijden Jong en Oud! Bent u al nieuwsgierig geworden en wilt u onze sfeer komen proeven kom dan langs en doe mee met een GRATIS Proefles.

Tot ziens! en een Sportieve groet namens de medewerkers van Greg's Gym.

Nieuws