Home  /  Sponsoren  / B&B Geluidservice

B&B Geluidservice

Wij stellen ons voor als Bert & Brigitte;

Als 1 van onze hobby's hoe kan het ook anders muziek beluisteren, maar ook presenteren.

Bert:  Ik begon vroeger als DJ, waar  ik menig uurtje aan elkaar heb gedraaid.

Brigitte: Ik had het organiseren al vanuit de schoolavonden, waar ik regelmatig Bingo spelen verzorgde met prijzen.

Van het een kwam het ander en al gauw na enkele festiviteiten, hadden wij de ene opdracht na de andere.

mond op mond reclame heeft hier een grote rol in gespeeld, bijvoorbeeld waar de ene trouwde, werd de andere verloving of verjaardag al genoteerd !!

Brigitte: Normaal wordt er muziek gedraaid door ons, maar uit ervaring weet ik dat vaak bij het organiseren van loterijen als "Wildavond" of "Bingo" het leuk voor de aanwezigen is als er tijdens de pauzes van die avonden, waarin de verkoop van loten, wordt opgeluisterd door een zanger of zangeres die een aantal nummers zingt ervoor, in de pauze en erna.

Bert:  Desgewenst kan de genre muziek v.t.v. worden aangevraagd die u of uw gasten die dag of avond willen horen.tevens kunt u ook uw artiest voor de avond boeken

Tevens beschikken wij over een paar duizend liedjes en.... uiteraard is een verzoekje snel opgezocht en gespeeld.

Bert: de door ons genoemde zangers en zangeressen zingen graag met ons geluid, het is net als een ruiter met zijn paard het moet een ideale combinatie zijn.

De keuze hierin wordt steeds groter omdat er tijdens evenementen regelmatig een zanger of zangeres aanwezig is in de vriendenkring die met ons geluid hebben gezongen en ons kaartje meenemen om ons te bellen wanneer hun eigen geluidsman verhindert is.

Advies: Houdt u er tevens rekening mee dat uw datum bezet kan zijn dus reserveren is gewenst liefst zodra u het weet bijvoorbeeld een  jubileum of feestavond,  verjaardag, trouwpartij, verloving allemaal datums die u ruim  v.t.v. weet en wij (nog) niet.

Wij kijken uit naar uw telefoontje of reactie, met vriendelijke groet,

Bert & Brigitte.

Wij zijn altijd telefonisch te bereiken en mocht u ons voicemail horen spreek dan een bericht in met uw naam en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Bel ons voor informatie, beschikbaarheid en offerte.

Ons telefoonnummer:  06-30549128

Locatie:

tussenmeer 44 -2hoog
amsterdam, 1068 GC

Nieuws